BLOG

Advent nám pomalu vrcholí a Vánoce 2023 jsou již na dohled. Aby Vám balíček s produkty dorazil čas, garantované doručení do Vánoc je stanoveno při objednání do pondělí 18. 12. 2023 do 12 hodin!

Od září 2023 pod záštitou značky J&P CANDLES® vychází nový podcast CANDLECAST. Jde o první podcast svého druhu v České republice, který se plně věnuje vonným svíčkám, bytovým vůním a novinkám v tomto oboru!

Možná je to malý krok pro naše zákazníky, ale velký skok pro nás! Značka J&P CANDLES® je nyní pod právní ochranou. Přestože tato změna nemá přímý vliv na naše produkty, je to významný krok především pro udržení našeho know-how a zabránění kopírování produktů či nelegálnímu parazitování na naší značce.

Svíčková sezóna je v plném proudu - kdy jindy si zapálit voňavou svíčku, užít si mihotající se plamínek a vychutnat si příjemné vůně, než na podzim. Dny se krátí a noc si ukusuje stále větší podíl pro sebe. A tak jsme si připravili řadu novinek, ale i možností, kde se můžeme osobně potkat! Stavíte se?

Konec prázdnin je již na dohled, stejně tak ale vyhlížíme hlavní "svíčkovou sezónu" tohoto roku, která postupně začne v září a končí přibližně v lednu. I tento rok nabízíme své výrobní kapacity pro výrobu produktů podle specifických přání zákazníků. Jaké novinky jsou letos k dispozici a co vše můžeme nabídnout?

Léto je již takřka v plném proudu a tak jsme si připravili řadu letních novinek. Některé z nich jsou pouze limitované edice, tedy neváhejte dlouho, než se vyprodají. Novinek je celá řada, pojďme se na ně podívat tedy postupně.

Často se na osobních setkáních ptáte, jak projekt J&P CANDLES vzniknul, kdo za ním stojí, jaká je jeho myšlenka a hodnoty. Pokud se chcete dozvědět některé detaily a zákulisí, na webu LUXUS.CZ si můžete rozhovor právě o našem projektu přímo s majitelem J&P CANDLES.

Jaro je již v plném proudu a my jsme si pro vás připravili řadu novinek. Konkrétně jmenujme velikonoční svíčky a to jak 2 knotovou řady VISION, tak i menší velikonoční speciál řady HOME. Nebudou chybět ale ani úplné novinky, jako jsou vonné difuzéry nebo vonné vosky do aromalampy či letní svíčky ven na terasu a balkon.

Jsme velice rádi, že se nám naše ručně dělané svíčky líbí. Často se ptáte na možnosti prodloužení životnosti vonných svíček, stejně jako nám napsala Mirka na Instagramu.